Bestelbus klapt op botsabsorber A59 bij Waspik

Op de A59 bij Waspik is maandagmiddag rond half 5 een bestelbusje van een pakketdienst achterop een botsabsorber gereden. De bestuurder van de bestelbus raakte lichtgewond, maar kon ter plaatse door het ambulancepersoneel behandeld worden. Door het ongeval ontstond er een lange file van 7 km op de A59 in rijrichting Hooipolder. Het is vooralsnog onduidelijk waarom de botsabsorber over de A59 reed, mogelijk was er rijbaan afgesloten.

5 thoughts on “Bestelbus klapt op botsabsorber A59 bij Waspik”

 1. De bestuurder van de bus was met zijn radio bezig en heeft de voorwaarschuwingen niet gezien en ook niet gemerkt dat hij over de Andreasstrips reed. op deze locatie was men bezig met het repareren van het asfalt vandaar de afsluiting van de rechterrijstrook.

 2. Zal best, maar de voorwaarschuwingen stonden ook slecht opgesteld.
  Ze waren slecht te zien, en de botsabsober stond ook net achter het viaduct opgesteld.
  Ik snap al helemaal niet dat ze er tijdens de spits mogen staan.
  Kortom erg slordig

 3. ik hoorde dat deze dpd-wagen in kaatsheuvel of omgeving ook al ergens in een voortuin had gestaan dus of de werkzaamheden slecht zichtbaar waren of niet ff opletten en je ziet ze staan ze stonden ook niet om de hoek

 4. Hallo wie weet hoeveel meter achter het viaduct dat botsabsorber stond?
  En moeten er geen pionnen voor dat wagen staan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *