Burenruzie over sneeuwruimen in Kaatsheuvel

Een 40-jarige vrouw is gewond geraakt in haar gezicht bij een ruzie over sneeuwruimen met haar 47-jarige buurman.

Burenruzie

De vrouw was maandagmorgen 21 januari rond 08.00 uur haar oprit sneeuwvrij aan het maken met een sneeuwschep. De buurman vond dat zij de sneeuw op zijn erf gooide en was daar niet van gediend. De vrouw verklaarde dat ze mishandeld werd door haar buurman. Hij zou haar hierbij geslagen hebben waardoor zij gewond raakte in haar gezicht en naar het ziekenhuis moest. Daar is zij gehecht aan een snee. De buren hebben al langer een conflict met elkaar. De buurman is mee genomen naar het bureau voor verhoor. De buurman ontkende de vrouw opzettelijk te hebben geslagen. Hij had alleen maar haar sneeuwschuif willen afpakken, aldus de verdachte. Er is proces-verbaal opgemaakt.