Felle zolderbrand Vermeerplantsoen Drunen

In een woning aan het Vermeerplantsoen in Drunen is nieuwjaarsdag rond 6 uur een brand uitgebroken. De brand was op de zolderverdieping ontstaan. De bewoners van de woning een vrouw en twee jongens waren tijdens het uitbreken van de brand thuis. Een van de jongens hoorde een flinke knal van boven komen. De jongen ging kijken en trof in de slaapkamer een brand aan. De jongen heeft gelijk zijn slaapkamerdeur dicht gedaan en de woning verlaten. De brandweer die snel ter plaatse was had de brand redelijk snel onder controle. De zolder liep door de brand grote schade op. De oorzaak is waarschijnlijk kortsluiting in een elektrisch apparaat vermoedelijk de tv. De brandweer heeft Salvage en de Woningcorporatie ingelicht.

no images were found

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *