Hulpdiensten bedreigt bij ongeval Herpt

Bij een eenzijdig ongeval op de Herptseweg tussen Oudheusden en Herpt zijn in de nieuwjaarsnacht twee gewonden gevallen. De slachtoffers zaten in een personenauto die rond 04.30 uur van de weg raakte en in een greppel belandde. Ze zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Tijdens het ongeval werden de hulpdiensten bedreigd door omstanders. De politie hielt een van de omstanders aan voor de bedreigingen.

no images were found

10 thoughts on “Hulpdiensten bedreigt bij ongeval Herpt”

 1. Ongelofelijk dat er nog steeds hulpverleners worden bedreigd!!
  Als je zoiets doet ben je echt ziek in je hoofd als je het mij vraagt.

 2. ik vraag me ook af waarom zou je hulpverleners bedreigen? zo sta je te bedreigen en morgen heb je ze zelf nodig.
  Totale waanzin, laat die mensen hun werk doen.

 3. Het wordt eens tijd dat ze deze mensen keihard aan pakken we zijn hier in nederland veel te soft om deze mensen eens zeer hoge straffen te geven misschien dat ze dan eens een keer nadenken dus stelletje tuig denk eens na wat je de mensen die iemand komen helpen aan doet

 4. De meeste mensen denken dat ze alles kunnen schrijven maar weten niet wat er werkelijk gebeurt is. Ik ben het wel eens dat ze van de hulpverleners afmoeten blijven.

 5. mijn dochter en schoonzoon waren betrokken bij het ongevalletje, het enigste wat er gezegt is door een vriend was gaat alles goed waarop de politie zei bek houden en oprotten waarom de vriend zei je moet zelf je smoel houden… ok nie goed maar er was totaal geen aanvallen aan de ambulance medewerkers of slaag, dus bij deze.. een bezorgde moeder

 6. Natuurlijk is het niet terecht dat hulpverleners beledigd worden. Maar zoals het verhaal nu in de media verteld word, is onterecht. Het verhaal wordt erger gemaakt dan dat de werkelijkheid is.
  Er zijn alleen woorden gebruikt die inderdaad niet door de beugel kunnen, maar om iemand nu op deze manier in een kwaad daglicht te zetten is, in mijn ogen, zeer onterecht. Zeker omdat ik het verhaal van twee kanten ken!

 7. Als het klopt dat die agent zo bot reageerde, moet die man maar een klacht indienen. Moet ook niet kunnen.
  Maar dan nog. Daarna zijn er schijnbaar dingen gezegd, die erg genoeg waren voor een aanhouding.

  Bedreigen is geen slaan, maar vaak gaat het een wel aan het ander vooraf. Daarom vind ik het ook niet verkeerd dat daar al op ingegrepen wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *