Update: Twee gewonden bij ongeval Provincialeweg Dussen

Bij een verkeersongeval op de provinciale weg N283 tussen Dussen en Werkendam zijn donderdagmiddag 17 januari rond 14.50 uur een 79-jarige man en zijn 78-jarige vrouw uit Dussen gewond geraakt. Zij werden met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Vermoedelijke toedracht

De auto die achter het echtpaar reed, is vermoedelijk met de rechterwielen in de berm gekomen en heeft met de linkervoorzijde de rechterachterzijde van de auto van de slachtoffers geraakt. De auto van het echtpaar raakte van de weg en reed tegen een boom. De slachtoffers werden door de medewerkers van de hulpdiensten uit de auto bevrijd. De 36-jarige bestuurster van de achteropkomende auto uit Raamsdonksveer bleef ongedeerd. De Verkeersongevalanalisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval om de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *