Proces-verbaal vanwege mishandeling deurwaarder

Tegen een 46-jarige man uit Kaatsheuvel is proces-verbaal opgemaakt wegens mishandeling. De verdachte sloeg woensdagmiddag 16 januari 2013 een deurwaarder op het gezicht. De deurwaarder kwam om 14.00 uur een schuld innen bij de verdachte. De 46-jarige man was daar niet van gediend en werd agressief. De deurwaarder moest vervolgens een klap incasseren. Hij liep daarbij een gezwollen ooglid en jukbeen op. De politie werd erbij gehaald, waarna de agressor werd gearresteerd. In het politiebureau is proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

5 thoughts on “Proces-verbaal vanwege mishandeling deurwaarder”

  1. Mensen moeten leren hun handen thuis te houden. Dat er een deurwaarder aan je deur komt is geheel aan jezelf te wijten..

    Een deurwaarder aanvallen wordt zeer zwaar gestraft door de rechter, straffen tot 6 weken cel en een flinke schadevergoeding voor de deurwaarder zijn niet uitzonderlijk..

    Dus, bedenk je goed wat je met de deurwaarder doet!

  2. Een deurwaarder slaan wordt zwaar gestraft!!!Het is te gek dat een deurwaarder slaan zwaarder gestraft wordt dan een burger.ongeloofelijk het is om te huilen.waar zijn we mee bezig in nederland.Die gene die hun handen niet thuis kunnen houden en een ander letsel toe brengen lichaamelijk of geestelijk moeten op de zelfde manier gestraft worden er is geen verschil we zijn namelijk allemaal mensen!!!!!

  3. Deze man was in functie, gewoon aan het werk dus. Net als bv. de buschauffeur/ambulancebroeder etc. Dus wel zeer zeker anders beoordelen qua strafmaat. En natuurlijk, zijn namelijk allemaal mensen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *