Update: Vrouw beroofd Taxandriaweg Waalwijk

Op vrijdag 4 januari 2013, rond de klok van 18:00 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een beroving aan de Taxandriaweg. Wat de dader precies heeft meegenomen van een vrouw is nog niet helemaal bekend. De politie is op zoek naar de dader. De dader is een Afrikaanse man, ongeveer. 20jr, 1.60m, stevig postuur, donker blauwe heupjas, donkere broek. Heeft u informatie? Bel 0800-0011.

PERSBERICHT.

Een 34-jarige vrouw uit Vught, is vrijdagmiddag januari 2013 omstreeks 17.40 uur op de Taxandriaweg het slachtoffer geworden van een straatroof.

handtas.

Het slachtoffer liep via het voetpad bij het gemeentehuis naar het parkeerterrein. Ze had haar handtas om haar linkerarm. Een straatrover benaderde haar van achteren en pakte direct haar handtas vast. Ze viel op de grond, waardoor de dief de tas los kon trekken. De dader vluchtte weg vanaf het voetpad in de richting van de achterzijde van het gemeentehuis. Het zou gaan om een circa 20-jarige man met een donkere huidskleur, hij is circa 1.60 a 1.70 meter lang en had kort zwart haar. Er is direct een onderzoek in de omgeving ingesteld. Daarbij werd de tas van aangeefster zonder portemonnee terug gevonden. Ook werd een Burgernetbericht verstuurd.

no images were found

4 thoughts on “Update: Vrouw beroofd Taxandriaweg Waalwijk”

 1. Hopelijk komt de dame deze gebeurtenis te boven zonder daaraan angstige gevoelens te gaan overhouden. De haren komen omhoog als ik dit leest en zeker als ik lees dat het door een niet blanke gebeurt. Niet zeggende dat het anders minder erg zou zijn want we kunnen per slot van rekening toch met een autochtoon te maken hebben toch. Ook in mijn portemonnee is het crisis daar wij nu met z’n allen op de blaren moeten zitten omdat de beleidsmakers van weleer het zo goed gedaan hebben voor hen zelf, maar ondanks dat komt het niet in mijn hoofd op om wie dan ook op zo’n manier te benaderen met als doelstelling, om je te verrijken. Ben zelf niet flauw uitgevallen maar als ik zo’n onverlaat een “corrigerende” tik uitdeel, moet ik oppassen dat ik daarvoor niet opgepakt word. Het wordt dus ook tijd dat de wetgeving op dat gebied ook wat soepeler gaat worden en dat je op “gepaste” wijze zelf het recht in hand neemt! Ondanks dit treurige voorval en mijn denkwijze, sterkte voor die dame en haar naasten…

 2. @Koos , het is heel erg dat dit is gebeurd en zeker in ons land . Maar het is jammer dat alleen de buitenlanders zo hier neergezet worden vergeet niet ons eigen volk want dat kan er ook wat van !

  Ik ben van mening ga werken voor je geld en blijf van ieder ander zijn/haar spullen af !

  Sterkte voor deze vrouw die het is overkomen .

  Hopelijk vinden ze de dader(s) maar ze krijgen helaas geen straffen hier dat is jammer !

 3. Het is inderdaad te hopen dat ze de dader pakken, en ja… Helaas zijn de “straffen” hier in NL gewoonweg lachertjes… :(

  Het is heel erg om zo iets mee te maken. Hoop dat de vrouw weet dat dit een (hopelijk) eenmalig iets was, en ze geen straatvrees krijgt.

  Mij is het overigens ook gebeurd.
  Waren ook “kleurlingen” ik denk Antilliaanse afkomst.

  Sterkte voor de vrouw!

  En Koos: Heeft helemaal gelijk met zijn goede bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *