Wederom garagebox in brand President Kennedystraat Sprang-Capelle

In de nacht van dinsdag op woensdag moest de brandweer van Sprang-Capelle wederom uitrukken naar de President Kennedystraat voor een garagebox in brand. Op oudejaarsdag brandde hier ook al een garagebox uit “artikel“. Bij aankomst van de brandweer brandde de garagebox al behoorlijk. De garagebox was volgeladen met spullen. De brandweer zette twee hoge druk stralen in om de brand te blussen. De brandweer is enige tijd bezig geweest met bluswerkzaamheden. De politie heeft van meerdere buurtbewoners gehoord  Er is op meer plaatsen geprobeerd brand te stichten onder andere bij een camper. De politie onderzoekt de branden.

no images were found

26 thoughts on “Wederom garagebox in brand President Kennedystraat Sprang-Capelle”

  1. wat me opvalt bij die foto’s, is dat de brand vanuit de achterkant van de box woedt. Hoe kan iemand die geen toegand tot die box heeft dat ding in brand zetten?? dan zouden de voorste spullen toch moeten branden??

  2. Beste meneer A.Kop,als u weet wie het gedaan heeft,u heeft het zelf gezien?
    geeft u dit dan door aan de politie.
    Dan kan de eigenaar van de garagebox zijn schade verhalen bij de dader.
    mvgr

  3. @joost aan de achterkant van deze box was een gat door dat gat is het aangestoken vandaar dat de brand aan de achterkant begonnen is gelukkig dat iemand dit opmerkte dat er rook uit het dak kwam anders was de schade misschien nog wel groter geweest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *