Autobrand Bevrijdingsweg Kaatsheuvel

Rond kwart voor 6 vanmorgen kon de brandweer van Kaatsheuvel wederom uitrukken voor een brand. Op de Bevrijdingsweg stond een auto in brand. De auto stond bij een autobedrijf dat in rolstoelbussen handeld. Bij aankomst van de brandweer stond de auto al geheel in brand. Een andere auto die naast de brandende auto stond liep ook schade op. De brandweer had de auto snel geblust met 2 stralen hoge druk. De oorzaak van de brand is vermoedelijk brandstichting. Eerder deze morgen stond er ook al een container in brand bij een bedrijf.

9 thoughts on “Autobrand Bevrijdingsweg Kaatsheuvel”

  1. Ik vraag me of wat voor mensen dit zijn!! Zetten die om 5uur ochtends de wekker omdat ze iets in de fik moeten zetten, ken nog net voor het werk! Ik lig toch nog heerlijk snurken hoor rond die tijd,respect voor de brandweermannen die doordat deze loempia’s ook vroeg van bed worden geroepen..

  2. dan zou ik maar eens meer beveiliging laten rondrijden, die rotjeugd is voortaan verknipt , laat ze betalen als ze worden gepakt.

  3. heel stoer hoor van die sukkels om een goedkoope betaalbare auto die is aangepast voor invaliedevervoer in de fik te zetten. ik mag het niet zeggen maar als ze zelf ooit invalide worden en hebben zo’n wagen nodig……….zullen ze dan hier aan terug denken? ik hoop dat ze gepakt worden.

  4. b, het maakt niet uit of het jeugd of jongvolwassenen zijn ik weet hoe de jeugd is tegenwoordig. ze zwalken hele nachten rond en niemand die ernaar kraait.en dan nog moet iedereen met zn poten van andermans spullen afblijven daar word hard voor gewerkt en niet om andermans spullen te vernielen dat moeten ze thuis maar doen.

  5. M, dat mensen vanandermans spullen af moeten blijven, of het nu om jeugd gaat of volwassenen ben ik het uiteraard mee eens, maar om nu gelijk de conclusie te trekken dat het jeugd is geweest die het hebben gedaan is wel erg voorbarig….

  6. waarom is het altijd de “jeugd”en de “jongvolwassenen” de ouwelui zegt dit altijd wel, maar wij chillen ook vaak in kaatsheuvel en sprang, maar ik denk dat je eerder aliens ziet lopen dan dat onze groep iets sloopt of in brand steekt. jammer dat het altijd aan alle jeugd gelinkt wordt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *