Ernstig ongeval op N267 bij Heusden

Een onbekende vrouw is maandagmiddag met haar auto uit de bocht gevlogen en vervolgens meerdere keren over de kop geslagen op de provincialeweg N267 bij Heusden.Vermoedelijk is zij achter het stuur onwel geworden. Het gaat om een eenzijdig ongeval. Het slachtoffer moest door de brandweer uit haar auto geknipt worden en is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De Provincialweg was maandagmiddag korte tijd afgesloten voor het verkeer. Naast politie, brandweer en ambulance was ook een traumahelikopter ter plaatse.

7 thoughts on “Ernstig ongeval op N267 bij Heusden”

  1. Als ik de foto’s bekijk trek ik de volgende conclusie: Jonge gast die harder dan 80 reed en volgens mij tegen het verkeer in reed?
    Hopelijk gaat hij volledig genezen, beterschap!

  2. Als je 80 rijdt en je wordt onwel, krijg je het nog niet voor elkaar om zo een auto total-los te krijgen.

  3. Zoals ik al zei, als ik op de foto’s afga. en als je onwel word kan het zo zijn dat je misschien de gas pedaal intrapt? ik weet het niet. maakt ook niet uit, hoop dat ze snel beter word!

  4. ik ben bij het ongeluk ter plaatse geweest.
    het is een wonder dat ze er levend is uitgekomen,volgens ooggetuige had ze hoge snelheid,het was erg om te zien als je daar ligt en vecht voor je leven,meid ik hoop dat het goed met je gaat,

  5. What doesn’t kills you makes you stronger ….Anne als je dit leest …bedankt alles oké

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *