Fietsster zwaargewond bij ongeval Drunen

Op de Lipsstraat in Drunen is dinsdagmiddag rond half drie een fietsster gewond geraakt bij een ongeval. Het ongeval gebeurde bij de rotonde Lipstraat/Grotestraat. De fietsster reed op de rotonde toen een naderende automobilist haar over het hoofd zag. De fietsster werd op de rotonde aangereden. De fietsster raakte bij het ongeval zwaargewond en is met diverse verwondingen op de wervelplank naar het ziekenhuis gebracht. De Verkeers Ongeval Analyse VOA kwam ter plaatse voor onderzoek.

2 thoughts on “Fietsster zwaargewond bij ongeval Drunen”

  1. Altijd eng voor een fietser /. fietster zo’n rotonde :( Hopelijk is het niet té ernstig en mag de vrouw snel weer naar huis, en houdt ze er geen blijvend letsel aan over !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *