Man (27) gepakt in gestolen auto

Kaatsheuvel – Een 27-jarige man uit Grave is maandagochtend in de Van Heeswijkstraat aangehouden. De politie zag hem in een gestolen auto stappen. De man probeerde te ontkomen maar kon na een korte achtervolging worden gepakt.

Tip bewoner

De politie kreeg maandagochtend 15 april een tip van een bewoner binnen betreffende een auto die geparkeerd stond in de Van Heeswijkstraat. De auto bleek als gestolen gesignaleerd te staan. Agenten in burger hielden de auto in de gaten en rond 10:00 uur zagen ze dat een man in de auto wilde stappen. Ze probeerden de man aan te houden maar deze verzette zich. De agenten hebben hierbij pepperspray gebruikt. De 27-jarige man uit Grave wist echter met de auto te ontsnappen. De politie zette de achtervolging in. De verdachte reed vervolgens met z’n auto tegen een schuur aan. Hij vluchtte uit zijn auto en is later in de tuin van een woning aangehouden.

2 thoughts on “Man (27) gepakt in gestolen auto”

  1. hahaha mee zijn tweeën + pepperspray en nog kon tie ontkomen sjongejonge…maar ze hebben em dat is t belangrijkst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *