Man gewond na mishandeling op straat Waalwijk

Twee mannen uit Drunen (37 en 41) zijn zondagochtend door de politie aangehouden op verdenking van zware mishandeling. Zij zouden zondagochtend in alle vroegte een man in elkaar hebben geslagen op de Jan de Rooystraat in Waalwijk. Ook zou er nog een tweede slachtoffer klappen hebben gehad. Hulpdiensten troffen rond 03.30 uur een man midden op straat aan. Hij was gewond aan zijn hoofd. Uit een groepje omstanders kwam nog een tweede man naar voren gestapt, die zei ook mishandeld te zijn. Even later kon de politie het tweetal uit Drunen aanhouden. Zij worden verdacht van betrokkenheid van de zware mishandeling. De politie had van de slachtoffers nog geen gegevens.

One thought on “Man gewond na mishandeling op straat Waalwijk”

  1. Triest elke keer weer .
    Wat heb je eraan om elkaar telijf tegaan .
    Vaak .komt er alleen maar meer ellende van.
    Sterkte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *