Vier gewonden bij ongeval Berlagestraat Dongen

Een 18-jarige man uit Dongen is vannacht, de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 april 2013 omstreeks 03.50 uur, op de Berlagestraat, met zijn auto tegen een boom gebotst. In de auto zaten drie vrienden van de bestuurder van 17,17 en 18 jaar. Gelukkig viel het letsel mee. Er was sprake van wat schrammen en kleine verwondingen door kapot glas. Ze werden toch voor de zekerheid voor controle naar het TweeSteden ziekenhuis gebracht.

Toedracht

De bestuurder reed met zijn auto in de richting van de Procureurweg. Vermoedelijk is hij met het rechtervoorwiel iets van de weg geraakt waarna hij over de doorgetrokken dubbele middenstreep is gaan glijden en tot stilstand is gekomen tegen een links van de weg staande boom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *