Twee gewonden bij ongeval Europalaan Kaatsheuvel

Bij een ongeval op de kruising van de Europalaan en De Horst in Kaatsheuvel zijn zaterdagmiddag rond halftwee twee gewonden gevallen. Een oudere vrouw zat bekneld in haar wagen en moest door de brandweer worden bevrijd. Zij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een man raakte lichtgewond.

De auto van de oudere vrouw moest aan de zijkant worden opengeknipt. De andere wagen met daarin een man en een vrouw kwam in de sloot terecht. De vrouw kwam met de schrik vrij. De lichtgewonde man hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde dicht in de buurt van de Efteling. De medische dienst van de Efteling heeft eerste hulp verleend voordat de hulpdiensten ter plekke waren.

13 thoughts on “Twee gewonden bij ongeval Europalaan Kaatsheuvel”

  1. Als je de stoplichten niet kan STOP DAN MET RIJDEN woon al 15 jaar in Kaatsheuvel en heb echt nog nooit last gehad van stoplichten op die kruising en dat ze gelijk staan met elkaar is echt debiel.
    Mensen letten niet op als ze van Horst ( efteling hotel) afkomen dat ze niet LINKS mogen dat is het enige probleem op die kruising.

    We rijden er dagelijks meerdere keren overheen!!

  2. De stoplichten werkten afgelopen week regelmatig helemaal niet. Zelfs niet knipperend oranje. Gevolg al 3 keer aanrijding gezien in 1 week. Het is een drukke kruising, waar stoplichten echt noodzakelijk zijn. Veel (efteling) verkeer dat er overheen komt is niet bekend met de situatie..

  3. de middelste stoplichten werkten maandag om half 7 s,avonds ook niet wel raar met al dat eftelingverkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *