Scooterrijder zwaargewond na aanrijding met bejaarde man in Vlijmen

Een 38-jarige man uit Vlijmen is dinsdagavond 25 juni gewond geraakt bij een aanrijding op de Mommersteeg. Toen hij daar rond 19.00 uur op een scooter reed, werd hij geraakt door een personenauto die uit een parkeervak wegreed. De 76-jarige automobilist uit Leidschendam had de scooterrijder niet gezien. De man uit Vlijmen is met een zware hersenschudding, gebroken ribben en een gebroken schouder opgenomen in een ziekenhuis. De automobilist raakte niet gewond.

4 thoughts on “Scooterrijder zwaargewond na aanrijding met bejaarde man in Vlijmen”

  1. Mijn zoon die daar in de Ambulance ligt, zwaar gewond, hij kwam eraan rijden met zijn friet, wagen stond op parkeerplaats, wagen trok op, raakte mijn zoon.bestuurder had hem niet gezien, wagen stopte na ongeveer 20 meter, mijn zoon lag op de weg, bestuurder bleef met vrouw in de auto zitten, voetganger kwam eraan, hielp mijn zoon op de stoep, vrouw kwam eraan was EHBOer, hielp mijn zoon,zag dat hij goed gewond was, vroeg wat er was gebeurd,echtpaartje bleef in de auto zitten, hij was gevallen was t antwoord, dat kan niet antwoordde de EHBOer, bestuurder hielp mijn zoon niet, had ook geen schadeformulier ingevuld, dat hoefde niet van de politie was zijn antwoord, mijn zoon kon niets doen was op vd pijn, Na een hoop bellen en zoeken t duurde dus 3 dgn , had bestuurder om half 5 27 juni opgebeld ..EINDELIJK.. mijn vraag waarom hij mijn zoon niet hielp, waarom liet hij hem midden op de weg liggen, en echtpaartje bleef in de auto,wij hadden opgelet zei door de telefoon tegen mij, was hij zo n fieve man om meteen uit de auto te stappen, en mijn zoon weg teslepen als er een auto aankwam, hij bleef zitten, omdat er toch een man aankwam met hond, en even later een mevrouw, Hij vond t alleen maar een gedoe, vond dat hij niets verkeerd deed, hij was gestopt, na ongeveer 20 meter en hij lette op, WOWWW,, Ook al was mijn zoon aan t doodgaan, de bestuurder hij had opgelet…. Mijn zoon had 7 gebroken ribben …gebroken schouderblad… gebroken sleutelbeen… schedelbasisfractuur en zijn long…Aan de telefoon met mij zei hij, dat t toch een gedoe was voor hem..wat erg he Meneer…… uit Leidschendam, Hoop dat hij t fatsoen heeft, om even naar mijn zoon om te kijken. En even bij stiltestaan, wat zijn gedoe had teweeg gebracht ……

  2. Pfoe, wat een verhaal. Oudere mensen denken vaak dat ze goed opletten, maar meestal niet het geval…
    Veel sterkte met uw zoon! Hopelijk komt hij er weer helemaal bovenop.

  3. Belachelijk. Dus omdat meneer niks fout had gedaan ( volgens hem) bleef hij gewoon zitten? Sorry maar deze man mag goed gestraft worden, maakt me niks uit hoe oud je bent. Respect voor ouderen??? Pff echt niet! Niet voor deze oude man. Als het mijn opa was kreeg hij een schup onder zijn kont!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *