Uitslaande schuurbrand Schrevelstraat Sprang-Capelle

dsc00165

Bij een woning aan de Schrevelstraat in Sprang-Capelle is woensdagmorgen vroeg rond toen voor half drie een schuur in vlammen opgegaan. Bij aankomst van de brandweer stond de schuur al geheel in brand. De brandweer had het vuur snel onder controle. In de schuur stond onderandere een scooter en een koelkast, deze kunnen als verloren worden beschouwd. De oorzaak van de brand is niet bekend. Mogelijk is er sprake van brandstichting.

8 thoughts on “Uitslaande schuurbrand Schrevelstraat Sprang-Capelle”

 1. Ze denken altijd gelijk brandstichting,kan ook kortsluiting zijn in de koelkast of een defect in de scooter wat in brand kan vliegen.
  Sluit nooit iets uit voor je het weet.

 2. koelkast was niet aan gesloten poort was open en benzine kan verplaatst hopen op kortsluiting voelt een stuk fijner als brandstichting.

  brandweer bedankt voor het blussen ook al is alles weg wat er in de schuur stond

 3. Lekker straatje hoor. Altijd wel iets aan de hand daar. Ook 3x raden in welk deel van de schrevelstraat dit was.

 4. Da´s de derde brand in een jaar in dit stuk van de Schrevelstraat. Geeft toch te denken.

 5. IK was er het eerste bij, werd wakker van een flinke plof en zag oranje gloed, mijn buurman kwam even later buiten, er was een spoor benzine zichtbaar aan de buitenkant wat brandde dat geeft aan dat het mogelijk brandstichting was, helemaal 100 procent zeker is het nooit wanneer je zoals altijd net te laat bent, vorige dag werd er een vuurwerk afgestoken gelijk staande aan een handgranaat volgens een kenner.

  En ja ik ben voorbereid, een flink oogje in het zeil nu met de donkere dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *