Fietser ernstig gewond na ongeval Dr Schaepmanlaan Waalwijk

dsc05540-001

Een fietser is vrijdagmiddag rond kwart over een  ernstig gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de Groen van Prinstererlaan/Dr Schaepmanlaan in Waalwijk. Volgens omstanders vloog de man met zijn fiets over de auto heen. Al snel werd duidelijk dat de fietser er slecht aan toe was. De man reageerde nergens meer op. De traumahelikopter kon niet in de buurt landen en moest uitwijken naar het parkeerterrein van Piet Klerkx. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar de plek waar de traumahelikopter geland was. Onder begeleiding van een arts van het traumateam is het slachtoffer per ambulance naar een ziekenhuis in Tilburg vervoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *