As breekt van aanhanger af, Hoge Steenweg versperd

dsc04221-001

De Hoge Steenweg in Loon op Zand is woensdagmorgen enige afgesloten geweest van een gekantelde aanhanger met zand. Een tractor met aanhanger geladen met zand en wilde vanuit De Hoogt de Hoge Steenweg opdraaien. Toen door nog onbekende oorzaak een as van de aanhanger af brak. De aanhanger kantelde hierdoor waardoor er een grote hoeveelheid zand om de weg terecht kwam. De aanhanger is uiteindelijk doormiddel van loader en een graafmachine rechtgezet. Daarna werd het gehele gevaarte stukje voor stukje naar De Hoogt dirigeerde. Er was inmiddels een andere tractor met aanhanger gekomen om het zand was op het wegdek terecht was gekomen op te ruimen. Tijdens het bergen en opruimen was de Hoge Steenweg tijdelijk afgesloten en werd het verkeer door de politie geregeld. Het is vooralsnog onduidelijk hoe de as zomaar kon afbreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *