Auto’s botsen op elkaar A59 Waspik

dsc04259-001

Een kop-staartbotsing op de A59 bij Waspik ter hoogte van parkeerplaats ’t Vaerland zorgde donderdagmiddag voor een lange file. Doordat op de parkeerplaats een busje met radarcontrole stond, ging een automobilist vol in de rem. Twee bestuurders die achter hem reden zagen dat te laat en botsten er achterop. In de achterste auto zaten een man een vrouw en een kind. Zij zijn door het ambulancepersoneel nagekeken en het kind kreeg een Good Bear. Er waren twee ambulances ter plaatse maar er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. Een takelbedrijf heeft alle drie de auto’s meegenomen. De politie had tijdelijk een rijbaan afgesloten.

One thought on “Auto’s botsen op elkaar A59 Waspik”

  1. Da’s geen radar, dat is een ANPR. Automatic Number plate Recordnition.

    Oftewel een systeem dat je nummerbord leest en dat dan razendsnel met een aantal bestanden vergelijkt. Staat je nummerbord erin dan wordt je naar de kant gehaald en geconfronteerd met zaken die de politie of andere overheidsdiensten nog voor je open hebben staan. Kortom, mag ik effe vangen??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *