Dode man in Kaatsheuvel: geen misdrijf

dsc04077-001

De politie heeft het onderzoek naar het overlijden van de 23-jarige Poolse man in Kaatsheuvel afgerond. Op dit moment zijn er geen feiten of aanwijzingen die duiden op een misdrijf. Het onderzoeksteam gaat uit van een ongeval.

Gewond

Het slachtoffer werd zaterdagavond 25 januari 2014 om 23.10 uur zwaar gewond aangetroffen in de Hilsestraat in Kaatsheuvel. De man was ernstig gewond aan zijn been, waarbij sprake was van een slagaderlijke bloeding. Hij ging per ambulance naar het ziekenhuis, waar hij enige tijd na aankomst overleed korte tijd later.

Zeven arrestaties

De politie arresteerde zes mannen die aanwezig waren in de bewuste woning. Een zevende persoon (23) werd zondag 26 januari aangehouden. Deze man meldde zichzelf bij de politie er vertelde dat hij ook in de woning aanwezig was geweest.

Geen misdrijf

Alle arrestanten zijn uitgebreid verhoord en zondag 26 januari weer in vrijheid gesteld. Op basis van het uitgebreide sporenonderzoek, het buurtonderzoek en de verklaringen van betrokkenen heeft de politie geen redenen om uit te gaan van misdrijf. Waarschijnlijk heeft het overleden slachtoffer zichzelf ernstig verwond aan de glasscherven van een raam op de eerste verdieping van de woning. Via de Poolse autoriteiten worden de nabestaanden van de overledene geïnformeerd over de trieste gebeurtenissen.

One thought on “Dode man in Kaatsheuvel: geen misdrijf”

  1. Gecondoleerd voor zijn vrienden en familie.
    Wat ik nou zo jammer vindt is dat de mensen in het vorige bericht zo hun oordeel klaar hadden. Nu blijkt dat het een noodlottig ongeluk is hoor je niemand meer. Beetje jammer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *