Fietster aangereden tijdens uitwijkmanoeuvre Keurweg Waalwijk

dsc00308-001

Een 34-jarige vrouw uit Waalwijk raakte gewond bij een verkeersongeval in haar woonplaats. Ze werd aangereden bij een uitwijkmanoeuvre Het slachtoffer ging per ambulance naar het ziekenhuis vanwege een hoofdwond. Het ongeluk gebeurde woensdagavond 15 januari 2014 rond 20.20 uur op de Keurweg. Ze fietste op de rijbaan naast een vrachtwagen over de Spuiweg in de richting van de Kleiweg. Beiden wilden rechtdoor de kruising met de Keurweg oversteken. De vrachtwagenchauffeur verleende vermoedelijk op de kruising geen voorrang aan een zwarte Volvo V50. De bestuurster van de Volvo maakte een uitwijkmanoeuvre om een aanrijding met de truck te voorkomen. Bij die handeling raakte ze niet de vrachtwagen maar wel de fietster.

Krijgt u een ongeval? plaats nooit het slachtoffer in een auto! In het ergste geval moet het dak eraf, ook al heeft u geen schade aan de auto.

One thought on “Fietster aangereden tijdens uitwijkmanoeuvre Keurweg Waalwijk”

  1. Een vrachtwagen die een auto geen voorrang verleend of gewoon denkt ik ben toch groter jij remt maar.
    Zie het regelmatig gebeuren, voorral op rotondes, het zouden beroepschauffeurs moeten zijn, maar er zitten echt eikels bij.
    Sterkte voor de fietser!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *