Gewapende overval op tankstation Tamoil in Waalwijk

dsc00491-001

De politie is naarstig op zoek naar twee mannen die woensdagavond een gewapende overval pleegden op een tankstation aan de Groenewoudlaan in Waalwijk.Volgens de politie gaat het om twee Noord-Afrikaanse mannen rond de 25 jaar. Zij kwamen rond kwart voor negen – net voor sluitingstijd de shop van de Tamoil-pomp binnen. Binnen zouden ze de werknemer achter de kassa met een zilverkleurig vuurwapen hebben bedreigd.De overvallers hebben een nog onbekende buit meegenomen, meldt de politie. Het tweetal nam na de overval de benen in de richting van de aangrenzende woonwijk Meerdijk. Agenten doorzochten met politiehonden het gebied.Het is de derde overval op het tankstation in anderhalf jaar tijd.

PERSBERICHT.

Een tankstation aan de Groenewoudlaan werd woensdagavond 29 januari 2014 rond 20.40 uur overvallen. Twee overvallers kwamen de tankshop binnen en bedreigde de medewerker met een vuurwapen. De daders maakten een geldbedrag buit en gingen er te voet vandoor.

Onderzoek

De politie stelde direct een onderzoek in en zocht in de omgeving naar de daders. De daders werden echter niet meer aangetroffen. Ook werd een Burgernetbericht met het signalement van de overvallers verstuurd aan 5.000 deelnemers.

Tekst Burgernetbericht

Overval Waalwijk tanstation Groenewoudlaan: Bedreiging vuistvuurwapen, 2 noord afr, types, ong 25 jr, donkere jassen en spijkerbroeken. te voet.

Tips?

Heeft u informatie? Bel dan met de politie via 0900-8844.

5 thoughts on “Gewapende overval op tankstation Tamoil in Waalwijk”

  1. Als ze nu ook eens de foto’s van de beveiligings camera’s ook op 112 Kaatsheuvel zetten, kunnen er meer mensen naar de daders opzoek

  2. Alweer dit tankstation? Is al de zoveelste keer geloof ik!!! pfff waar gaat het heen met de wereld :(

  3. Toch knap dat het kabinet hier weer bij wordt gehaald en de beelden worden bewust niet geplaatst. Dit is een taak van de politie en het is geen klopjacht…

  4. Pak het het aan zoals totall tegenover pietklerks! Gepantserde ramen ervoor en klaar het probleem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *