Inbreker caravans aangehouden Kaatsheuvel

politie-bericht

De politie heeft een 24-jarige man gearresteerd die op een camping had ingebroken. De verdachte werd betrapt door de campingbeheerder en aan de politie overgedragen.

Meerdere inbraken

De 24-jarige verdachte werd zaterdag 25 januari 2014 om 12.15 uur opgepakt op een camping aan de Van Haestrechtstraat. De verdachte heeft geen vaste woon- of verblijfplaats in Nederland en verbleef enkele dagen illegaal in een opengebroken caravan. Tevens bleek hij in een andere caravans en schuurtjes had ingebroken. Hij zit voorlopig vast.

7 thoughts on “Inbreker caravans aangehouden Kaatsheuvel”

 1. Op camping Droomgaard zijn in 6 weken zo’n beetje alle toercaravans ( meer dan 30 ) en schuurtjes opgebroken, vernield, leeggestolen enz.
  Wat doet de politie en de beheerder. Eigenlijk helemaal niets. Schande dat je niet eens je spullen kan laten overwinteren terwijl de beheerder en tevens manager voor de poort woont. En de eigenaar van Oostappen vakantieparken verhuurt lekker z’n stacaravans aan arbeidsmigranten. Want dat levert geld op.

  Een teleurgestelde vaste campinggast.

 2. Eric bij ons hetzelfde ik sta op de camping ernaast op duinlust. Bij ons is 2 keer ingebroken en ze hebben nu ook alle caravans gehad en gaan nu over op de stacaravans allemaal al aangifte gedaan maar wordt echt helemaal niks mee gedaan! Gelukkig doet de camping er wel wat aan er lopen nu beveiligers rond.. Maar het houd maar niet op. Wij noemen het de polencamping. Want er zijn alleen maar polen daar !! Pff wordt er beetje ziek van. Ze hebben er nu een gepakt maar de rest loopt nog rond..

 3. Beste Eric, ik begrijp je frustratie, maar je ziet het verkeerd. Het gaat niet over geld opleveren. Je hebt onze geweldige regering toch gehoord.”Een verrijking van Nederland”, nou deze verrijking van Nederland heeft onderdak gevonden op de “Droomgaard”. Hoe toepasselijk is de naam. Nieuwe verrijkingen zullen waarschijnlijk ten deel vallen aan het Nederlandse volk.

 4. het slaat echt nergens op dat ze gaan inbreken.hoe dom kan je zijn.
  dat is zielig voor de beheerder. heel veel beterschap

 5. Bij elk incident roep je dat je er langzamerhand moe van wordt die ongemanierde polen. Eenzijdige Auto ongelukken midden in woonwijken zo zat als een schup, diefstallen etc etc. Inmiddels is het hoogtijd dat de gemeente ingrijpt en opruimt. Het is onveilig en de polen hebben niets te verliezen dus voelt het voor hen grenzeloos aan. Ik heb ze zelf weg kunnen jagen toen ik thuis kwam en ze probeerde in te breken, maar ze roepen gewoon terug te komen of jou anders te pakken. Echt heerlijk die arbeidsmigranten! Waarbij de droomgaard verblind is geraakt door huurinkomsten ,de gemeente dit tolereert en het een heuze getto is geworden. Daar heb je als toerist echt niets meer te zoeken, lang leve de slechte recensies. En sterkte aan de bewoners van omliggende (vakantie) woningen.

 6. Fijne Camping zeg!!!!
  En vooral met al die oostblokkers als gasten, en maar roepen dat Zeeland niks is.
  Maar ja daar op Droomgaard staan seizoenscampeerders die ook behoorlijk veel last veroorzaken ieder jaar hoor!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *