Gewonde bij kettingbotsing Midden-Brabantweg

dsc03909-001

Vier auto’s kwamen woensdagochtend op de Midden-Brabantweg in een kop-staartbotsing terecht. Een 35-jarige man uit Haarsteeg is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Een verkeersongevallenanalist is momenteel bezig met sporenonderzoek. Daardoor is een gedeelte van de Midden-Brabantweg afgesloten.

Kop-staartbotsing

Rond 8:15 uur kwamen de vier voertuigen in botsing op de Midden-Brabantweg ter hoogte van de Bevrijdingsweg. Een persoon zat bekneld en moest door de brandweer uit zijn auto geknipt worden. Deze 35-jarige man uit Haarsteeg is met onbekend letsel door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De overige inzittenden van de auto’s raakten niet gewond. Een verkeersongevallenanalist van de politie doet sporenonderzoek. Daardoor is een gedeelte van de Midden-Brabantweg afgesloten en wordt het verkeer ter plekke omgeleid.

17 thoughts on “Gewonde bij kettingbotsing Midden-Brabantweg”

 1. Myra, dit een geen weg van de gemeente, en deze kan er ook niks aan veranderen.
  dit is voor de provincie of Rijkswaterstaat !

 2. klopt… dit is een provincialeweg ( N261) en de gemeente Waalwijk heeft niks met de aftellingen van deze verkeerslichten te maken..
  VERMOEDELIJK stonden de auto’s te wachten voor het verkeerslicht toen de vrachtwagen achter op de C1 reed…

 3. niet lullig bedoeld ofzo maar met zon toyota aygo’tje (citróen c1,peugeot 107) heb je natuurlijk weinig te vertellen,laat staan als het een grotere vrachtwagen was……

 4. Afstand houden meer zeg ik niet.
  Af en toe zitten de “vrachtwagens” op nog geen 3 meter van je achterbumper.
  Dus het verbaasd me niets dat dit gebeurd.

  Mensen rijden niet maar JAKKEREN tegenwoordig.

  Rijdt dagelijks deze weg, en zie veel het gaat net goed situaties zeg ik dan.
  GEEF JE VERSTAND VOORRANG zeg ik dan.

 5. Niks applaus voor de gemeente, applaus voor de PROVINCIE. Lezen is een kunst. Misschien heb je de gemeente ook verkeerd begrepen.

 6. hoevaak ik mensen met hun smartphone in de auto in de weer zie, verschrikkelijk gewoon je hoort op de weg te letten en niet te spelen met je telefoon mensen gebruik je verstand en zeg nu niet daar weet u niets vanaf nou ik zie het de hele dag door niet normaal meer.hier gebeuren dus ongelukken door een fractie niet opletten en hoppa bingo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *