Man gewond bij bedrijfsongeluk aan Giessensesteeg in Giessen

dsc03426-001

Bij een bedrijfsongeval aan de Giessensesteeg in Giessen is maandagavond een man gewond geraakt. Hij kreeg bij het laden van een aanhangwagen wandpanelen bovenop zich. Het ongeval gebeurde aan het begin van de avond. Door nog onbekende oorzaak viel een aantal wandpanelen van twee bij drie meter om. De man raakte gewond aan zijn rug. De traumahelikopter kwam ter plaatse. Het slachtoffer is met met de ambulance naar het ziekenhuis in Breda gebracht.

PERSBERICHT

Een 35-jarige man uit Giessen is maandag 13 januari 2014 rond 17.45 uur gewond geraakt bij een arbeidsongeval. De man was aan het werk bij een bedrijf aan de Giessensesteeg en heeft door nog onbekende oorzaak een stapel wandpanelen op zijn lijf gekregen. Hij is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De man was bezig een grote aanhangwagen te laden met wanddelen, toen de houten platen door nog onbekende oorzaak op de man terecht kwamen. Personeel van de traumaheli kwam ter plaatse om de man te stabiliseren. Daarna is hij met letsel aan zijn rug en borst per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De Arbeidsinspectie stelt een nader onderzoek in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *