Politie stelt onderzoek in na overlijden man Kaatsheuvel

DSC04207-001

De politie stelt een onderzoek in na het overlijden van een (vermoedelijk Poolse) man in Kaatsheuvel. Het slachtoffer overleed aan een slagaderlijke bloeding aan zijn been. Zijn identiteit is op dit moment nog niet vastgesteld.

Gewond

Politie en ambulancedienst werden zaterdagavond 25 januari 2014 om 23.10 uur gewaarschuwd vanwege een gewonde man in de Hilsestraat in Kaatsheuvel. Bij het bewuste huis was op de eerste verdieping een ruit gesneuveld. Aan de gevel en op het boeiboord van de carport waren bloedsporen te zien. Het slachtoffer was ernstig gewond aan zijn been, waarbij sprake was van een slagaderlijke bloeding. De man ging per ambulance naar het ziekenhuis en overleed korte tijd later.

Zes arrestaties

Omdat er veel onduidelijkheid was over de toedracht werden zes aanwezige mannen gearresteerd. Zij waren in de woning aanwezig. De verdachten zijn respectievelijk 22, 25, 25, 26, 27 en 32 jaar oud. De verhoren worden audiovisueel geregistreerd en vinden plaats met behulp van Poolse tolken. In en rond de woning is een sporenonderzoek ingesteld door technisch rechercheurs.

6 thoughts on “Politie stelt onderzoek in na overlijden man Kaatsheuvel”

  1. Dat volk kost de staat toch wat geld hé.
    Ze zuipen als een ketter, ze dragen geen wegenbelasting af, ze nemen onze banen in, wie betaalt nu deze gezondheidskosten.
    Ik vraag me af of ze hier ziekenfondsverzekerd zijn.

  2. @antoine : hij is overleden. Dus maak je niet teveel zorgen over de ziektekosten! (niet al te respectvol).

  3. ze betalen ziektekosten, vorige week nog op tv geweest 69 euro incl. tandarts en geen eigen risico. eigen volk word gediscrimineerd het is pas aan het licht gekomen van die polissen, nietemin is er wel iemand overleden en dat gun je niemand wie het ook is.

  4. Hoe kan zo iemand onbekend blijven als er meer mensen erbij aanwezig zijn, die weten toch zijn naam op zijn minst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *