Politieauto betrokken bij ongeval 1 agent gewond Midden-Brabantweg

dsc03703-001

Een politieauto en een personenauto zijn gisterenavond in botsing gekomen op de Midden-Brabantweg. Twee inzittenden van een Volkswagen waren niet gewond. De agent die in de politieauto zat, is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht maar mocht later op de avond weer naar huis. De technische recherche van een ander politieonderdeel doet onderzoek naar de oorzaak.

Auto’s zwaar beschadigd

Omstreeks 20:10 uur reed de agent vanuit Waalwijk over de Midden-Brabantweg richting Tilburg en botste tegen een Volkswagen die uit de richting van Tilburg kwam en afsloeg naar links bij de Bevrijdingsweg. Beide auto’s raakten hierbij zwaar beschadigd. De twee inzittenden van de personenauto, een 18-jarige jongen uit Sprang-Capelle en een 32-jarige man uit Waalwijk, waren ontdaan maar niet gewond. De agent is gestabiliseerd en door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Na onderzoek en observatie bleek hij niet gewond en rond 23:00 uur mocht hij naar huis.

Oorzaak onderzocht

De politie onderzoekt hoe dit ongeluk heeft kunnen gebeuren. Beide bestuurders hebben een blaastest gedaan. Hieruit bleek dat zij beiden niet gedronken hadden. De technische recherche van een ander politieonderdeel doet onderzoek en heeft metingen verricht. Een gedeelte van de Midden-Brabantweg is gisterenavond enkele uren afgesloten geweest in verband met onderzoek en opruimwerkzaamheden. Het verkeer werd ter plekke omgeleid.

4 thoughts on “Politieauto betrokken bij ongeval 1 agent gewond Midden-Brabantweg”

 1. weet niet wat er is gebeurd.
  wel of geen zwaailicht/sirene.
  vaak word hier nog ff oranjelampje gepikt.
  geen gewonde alleen blikschade

 2. waarom alleen een blaastest bij de inzittende van de VW ?????
  misschien ook even de afstelling van de verkeers lichten na laten kijken .
  een week 24 uur per dag controleren op deze weg en Nederland is uit zijn schulden

 3. Er staat BEIDE BESTUURDERS hebben een blaastest gedaan! Ik ben wel benieuwd wie er uiteindelijk fout zat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *