Pool ernstig gewond na val door raam Kaatsheuvel

dsc04054-001

Een Pool is zaterdagavond rond elf uur ernstig gewond geraakt in een woning aan de Hilsestraat in Kaatsheuvel. De man zou ernstige verwondingen aan zijn onderbeen hebben opgelopen na een val door een ruit op de eerste verdieping. Hierdoor raakte de gevel en de carport van de woning besmeurd met bloed.

De man zou op eigen kracht uit de woning zijn gelopen en vervolgens op straat in elkaar zijn gezakt. Hulpdiensten troffen de man hevig bloedend aan de overkant van de straat aan. Omstanders hadden toen de vermoedelijk slagaderlijke bloeding al proberen te stelpen door een tourniquet aan te leggen. De man is vervolgens met spoed met een ambulance naar een ziekenhuis overgebracht. De man zou toen bij kennis zijn geweest.

Op het moment van het incident waren er nog vijf Poolse mannen in de woning aanwezig. Deze zijn allen overgebracht naar het politiebureau voor een nader verhoor. Het is nog onduidelijk wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld en wat hun precieze rol bij het incident is geweest. De straat was gedurende het onderzoek afgesloten. De technische recherche doet onderzoek naar de toedracht van het incident. Het onderzoek van de technische recherche heeft tot diep in de nacht geduurd.

One thought on “Pool ernstig gewond na val door raam Kaatsheuvel”

  1. Toen het huis nog te koop stond zijn wij wezen kijken, in die kamer waar die gast uit het raam is gevallen lag een gast te slapen die nogal naar wiet stonk.
    Wellicht zijn ze aan het spelen geweest met drugs waardoor ze aan het trippen zijn geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *