Scooterrijder gewond bij ernstig ongeval Andel

dsc00222-001

Een 17-jarige scooterrijder uit Meeuwen raakte vrijdagochtend 10 januari 2014 gewond bij een verkeersongeval. Het ongeval vond rond 06.50 uur plaats op de kruising Neer-Andelseweg en de Middenweg. De personenauto wilde linksaf de Middenweg opgaan. De scooter kwam vanuit de tegengestelde richting aangereden en wilde vermoedelijk rechtdoor rijden. Op de kruising botsten zij. Het slachtoffer werd weggeslingerd en komt in de sloot terecht. Omstanders en ambulancemedewerkers haalden de jongeman uit de sloot. Hij werd met een ambulance naar een ziekenhuis overgebracht. De 30-jarige bestuurster uit Andel werd op het politiebureau verhoord. Verkeersongevallenanalisten deden op de plaats van het ongeval onderzoek omdat de precieze toedracht vast te kunnen stellen. De politie sloot de kruising tijdens het onderzoek af. De auto en bromfiets werden getakeld en worden technisch onderzocht.

 

One thought on “Scooterrijder gewond bij ernstig ongeval Andel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *