Snorfietser rijdt van talud Koewachtpad in Tilburg

dsc04114-001

Een nog onbekende snorfietser is zaterdagavond op het Wilniserf in Tilburg van een talud gereden. Het slachtoffer belandde enkele meters lager op het Koewachtpad. De snorfietser is ernstig gewond per ambulance afgevoerd.

De man reed vermoedelijk met zijn snorfiets over het Wilniserf en zag te laat dat er een bocht in de weg zit en reed van het talud. Hoe dat heeft kunnen gebeuren, is nog niet duidelijk.

Het Koewachtpad is een verdiept aangelegd fietspad in de Tilburgse Reeshof dat middels een spoortunnel de K-buurt en de W-buurt met elkaar verbindt. Dit fietspad ligt enkele meters lager haaks op het Wilniserf.

Het slachtoffer heeft bij het ongeval ernstige verwondingen opgelopen. Volgens de politie gaat het om ernstig hoofdletsel. Een opgeroepen traumahelikopter is mede gelet op de verwondingen van het slachtoffer ter plaatse gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *