Twee mannen aangehouden voor huisvredebreuk en heling

politie-bericht

De politie heeft zondagmiddag 26 januari 2014 in een woning aan de Horst, twee Poolse mannen, 21 en 30 jaar aangehouden voor huisvredebreuk en heling. Het duo verbleef in het pand dat te koop staat, zonder dat de rechtmatige eigenaar daar toestemming voor had gegeven. In de garage werd een gestolen fiets aangetroffen. De politie ging de woning in met de zoon van de eigenaresse. Er werd geconstateerd dat de elektra weer was ingeschakeld. In enkele kamers waren matrassen weggelegd. De koelkast was ook in gebruik genomen. Er werden in de woning twee Poolse mannen aangetroffen. Zij zijn aangehouden op grond van huisvredebreuk en heling. In de garage van de woning werd namelijk een van diefstal afkomstige fiets aangetroffen. De 21-jarige verdachte had nog een boete open staan van 337 euro of 6 dagen gijzeling. In de kamer waar beide verdachten zich bevonden, werden drie gripzakjes met vermoedelijk hennep en een zakje met vermoedelijk speed aangetroffen. De drugs moeten nog verder getest worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *