Verkeerscontroles in Dongen, Kaatsheuvel en Rijen

politie-bericht

Dongen, Kaasheuvel en Rijen – De politie heeft vandaag, woensdag 29 januari 2014, in Dongen, Kaatsheuvel en Rijen verkeerscontroles gehouden, waarbij extra aandacht was voor bromfietsers in het kader van het project Brom Effe Normaal. In Rijen werd ook gecontroleerd in het kader van het bestrijden van woninginbraken, overvallen en straatroven. Er werden 17 bromfietsen gecontroleerd. Er zijn 30 bekeuringen uitgedeeld.

In Dongen werd gecontroleerd op de Minister Aalberselaan.

Resultaten
-Constructiesnelheid 3X
-Niet tonen van het rijbewijs 3X
-Linkerspiegel 1X
-APK 1X
-WAM 1x
-Rijden tegen richting in 1X
-Onjuiste verlichting 1X

In Kaatsheuvel werd gecontroleerd op de Berndijksestraat.

Resultaten
-Constructiesnelheid 1X
-Gordel 9X
-Niet tonen van het rijbewijs 3x
-Uitlaat 1X
-Kenteken niet leesbaar 1X
-Motorblok niet deugdelijk bevestigd 1X

In Rijen werd op diverse locaties gecontroleerd.

-Eén personenauto buiten gebruik gesteld i.v.m. de wet Mulder. Buitengebruikstelling van maximaal 84 dagen met een geldsanctie van 1104 euro.
-Constructiesnelheid 1x
-Helm 1x
-Gordel 1x

4 thoughts on “Verkeerscontroles in Dongen, Kaatsheuvel en Rijen”

  1. niet tonen van t rijbewijs is zon onzin dit kunnen ze meteen opvragen dit gaat ver vind ik dat is geld binnen halen je kunt zoiets ook later laten zien

  2. Dat ze je dan in ieder geval nog de gelegenheid geven om je rijbewijs te komen laten tonen,ik noem dit pesten ,uitmelken en geldklopperij!

  3. Als je naar de bakker gaat moet je ook betalen en kun je niet later terugkomen om te betalen. Rijbewijs moet je gewoon bijhebben dat weet iedereen

  4. Inderdaad, gewoon bij hebben van rijbewijs is verplicht. Het niet bij hebben er van is gewoon laks. In je portemonnee en klaar, is gelijk je verplichte ID. Als ze al die mensen gevraagd hadden hun telefoon te tonen, dan had niemand die ‘toevallig’ vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *