Keukenbrand bij pannenhoek restaurant De Finantiën Loon op Zand

dsc03314-001

Vanavond rond tien voor acht is er een vlam in een pan geslagen in Pannenkoeken restaurant Financiën Loon op Zand. De pan stond in de keuken van het restaurant onder de afzuigkap. Het personeel heeft een blusdeken over de pan gegooid en daarna nog geblust met een schuimblusser. De brandweer die snel ter plaatse was heeft de pan veilig naar buiten gebracht maar zij konden niet voorkomen dat heel de keuken van het bedrijf vol rook stond. Daarom is een voertuig van brandweer Tilburg ter plaatse gekomen met een rookverdrijver. Salvage komt ter plaatse om de eigenaar bij te staan met het schoon maken van zijn zaak omdat er heel veel rook en roetschade is. Tijdens de brand waren er verschillende mensen met kinderen in het restaurant aanwezig. Deze zijn veilig naar buiten gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *