Traumahelikopter ter plaatse bij gewonde mountainbiker Kaatsheuvel

dsc05869-001

Bij een ongeval in de bossen nabij camping De Roestelberg in Kaatsheuvel is zondagmiddag rond kwart over twee een mountainbiker gewond geraakt. De mountainbiker was met vrienden in de bossen aan het fietsten toen hij door nog onbekende oorzaak ten val kwam.

Doordat het enorm druk was rondom de Roestenberg was het voor de hulpdiensten moeilijk ter plaatse komen. Het ambulancepersoneel vroeg om assistentie van het Mobiel Medisch Team. Het Mobiel Medisch Team landde rond drie uur op de camping.

Doordat het enorm druk was trok het incident veel bekijks. Het slachtoffer is uiteindelijk met spoed onder begeleiding van de arts met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie zorgde ervoor dat de ambulance vrij baan had op te vertrekken naar het ziekenhuis. Over de toestand van het slachtoffer is niet bekend.

One thought on “Traumahelikopter ter plaatse bij gewonde mountainbiker Kaatsheuvel”

  1. Ik wens hem alle geluk en sterkte toe. Ik heb daar 22 jaar geleden mijn nek gebroken tijdens het mountainbiken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *