Inval politie in flat Waalwijk: verdachte niet gevonden

dsc01333-001

Waalwijk – Agenten hebben vanmorgen, donderdag 27 februari, tevergeefs geprobeerd een 45-jarige Waalwijker aan te houden vanwege een openstaande boete van 1160 euro. De agenten belden bij de flatwoning aan. De gezochte boeteklant verscheen daarop op het balkon. Hij riep de agenten toe dat hij hen aan het mes zou steken. Hij had op dat moment geen steekvoorwerp in zijn handen. De agenten zijn de flatwoning binnen gegaan. De vonnisklant was echter via de achterdeur van de flat gevlucht. Er is in de omgeving nog met diverse eenheden naar de man gezocht, hij werd echter niet meer aangetroffen. De politie kijkt naar hem uit.

4 thoughts on “Inval politie in flat Waalwijk: verdachte niet gevonden”

 1. Knappe actie weer van politie Waalwijk. Staan ze daar met z’n allen als sukkeltjes aan de voorzijde te posten, terwijl deze flatwoningen, die opgeleverd zijn in de jaren 60 altijd al een achterportaaldeur gehad hebben!!! Zo, nu maar snel weer boodschappen doende mensen verbaliseren, want dat is waar jullie in mijn optiek, zeer hoog scoren…

 2. 12 politie mensjes voor 1160 euro boete????
  De kosten hiervan alleen is al een veelvoud!!
  Voor mijn eigen huis de boodschappen uitladen kostte mij vorige week 97 euro!!
  Als ze me bestelen zegt oom agent, doe maar geen aangifte we kunnen er toch niets mee…
  Wat een land….

 3. Ik kan de humor er wel van inzien ,lijkt wel op een oudewetse slapstick film,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *