Bestuurder gewond bij eenzijdig ongeval in Andel

dsc02489-001

Andel – Een 47 jarige inwoner van Andel raakte donderdagavond gewond toen hij op de Middenweg in die plaats de macht over het stuur verloor. Zijn auto belandde op zijn kant in de sloot. Om 19.10 uur kreeg de politie de melding van het ongeval. Een auto had een bocht naar rechts, de Kammerweg op, te ruim genomen en was op de zij in de sloot beland. Eenmaal ter plekke bleek de bestuurder nog gewond in de auto te zitten. Medewerkers van de brandweer en ambulancedienst bevrijdde hem uit zijn benarde positie. Omdat er een vermoede was dat deze persoon alcohol gedronken had, werd er in het ziekenhuis bloed afgenomen voor nader onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *