Automobilist rijdt tegen pand en rijdt door

dsc02630-001

Waalwijk – Zondagmorgen is een nog onbekende automobilist tegen de pui aangereden van een kapsalon Brain Wash aan de Stationsstraat. De bestuurder wachtte de komst van de politie niet af en is weggereden van de plaats van het ongeval.

Spoor

Rond 03:25 uur belde een getuige de politie. Toen agenten ter plaatse kwamen, was de auto verdwenen. De automobilist is na het ongeval weggereden in de richting van het Vredesplein. Uit sporen leidt de politie af dat de auto de route heeft afgelegd van het Vredesplein via de Professor Nolenslaan naar de Van der Merwedelaan. Het gaat vermoedelijk om een voertuig van het merk Volkswagen. Het pand raakte zwaar beschadig. De politie stelt een onderzoek in naar de identiteit van de bestuurder.

Heeft u iets gezien?

Bent u getuige geweest van de aanrijding of weet u wie de bestuurder is? Dan komen wij graag met u in contact. U kunt ons bereiken via 0900 8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *