Gewonde bij flinke botsing Overlaatweg Drunen

dsc01638-001

Bij een flinke botsing op de Overlaatweg in Drunen is maandag aan het begin van de middag een vrouw gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de kruising Overlaatweg met de Kanaalweg/Overstortweg. Door het ongeval belandde een van de auto’s in het weiland. De bestuurster van de blauwe auto raakte gewond en is op de wervelplank naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de bruine auto kwam met de schrik vrij. Een beide auto’s raakte door het ongeval zwaar beschadigd en moesten getakeld worden.

One thought on “Gewonde bij flinke botsing Overlaatweg Drunen”

  1. Dat krijg je als je geen voorrang verleend!!! Is een overzichtelijke kruising. Toch weer jammer dit. Hopelijk gaat het met de bestuurders goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *