Kluis met 70.000 euro euro gestolen uit Chalet Fontaine Kaatsheuvel: ‘Ik ben woedend en radeloos’

dsc01658-001

Kaatsheuvel – Vannacht, de nacht van zondag 2 op maandag 3 maart 2014 is omstreeks 05.50 uur ingebroken in een horecapand aan de Hoofdstraat. Agenten stelden samen met een medewerker van een beveiligingsbedrijf een onderzoek in. Een raam op de eerste etage was vernield. Uit de kantoorruimte is een kluis gestolen van 1.80 meter bij 1.30 meter. Volgens de gedupeerde eigenaar waren er in de kluis naast contant geld en diverse bescheiden, ook horecamunten opgeborgen. De politie verzoekt eventuele getuigen van de inbraak om te bellen met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Zes inbrekers
Op bewakingsbeelden, die door justitie nog niet worden vrijgegeven, zijn zes inbrekers te zien, die de kluis in een auto dragen. Broos is hevig ontdaan. “We werken met z’n allen keihard voor dit bedrijf. En dan gebeurt dit. Ongelooflijk, ik ben woedend en radeloos. Maar ik ben er van overtuigd dat ze gepakt worden. Ze zijn duidelijk op de beelden te herkennen”, aldus Broos.

De anderhalf meter hoge kluis is door de inbrekers vanaf de eerste etage naar beneden gegooid. Broos is gedeeltelijk verzekerd voor de schade. Hij vraagt mensen die hebben geboekt voor een feest of een optie voor een boeking hebben met hem contact op te nemen.

Eigenaar Luuk Broos looft een beloning uit van 10.000 euro voor de tip die leidt naar de kluis met de gehele inhoud. Voor de kluis met alleen nog het boekingssysteem zegt Broos 3000 euro toe. 

5 thoughts on “Kluis met 70.000 euro euro gestolen uit Chalet Fontaine Kaatsheuvel: ‘Ik ben woedend en radeloos’”

  1. Lijkt me dat de dief wist waar de kluis stond zou ik zeggen. Balen dit! Hopelijk vinden ze de daders snel!

  2. beelden online gooie zou ik zeggen als ze toch duidelijk in beeld zijn is de tip er zo.. !! zeer jammer dit ..

  3. Past een kluis van 1.80 bij 1.30 m in een Audi, zoals in de Telegraaf vermeld stond??? Dan passen er zeker geen 5 inbrekers meer bij.

  4. Daar heeft iemand door laten schemeren waar het geld zich bevond…misschien volgende keer het geld al afstorten. Voor nog geen paar tientjes komen ze het halen met een waardetransport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *