Aanrijding tussen auto en scooter aan de Sluisweg Waalwijk

dsc03808-001

Rond half zeven vanmorgen kreeg de ambulancedienst een melding binnen van een aanrijding aan de Sluisweg in Waalwijk. Een jongenman op de scooter stak de weg over toen er op dat moment een automobilist aan kwam rijden die hem vermoedelijk niet heeft gezien. De bestuurder van de auto reed de jongen op de scooter aan. Personeel van de ambulancedienst hebben de jongen onderzocht.De auto en scooter hadden lichte schade opgelopen.

One thought on “Aanrijding tussen auto en scooter aan de Sluisweg Waalwijk”

  1. OPLETTEN OOK ALS T NIET DRUK IS IK SNAP DAT ALS JE IEDERE DAG DE ZELFDE WEG RIJDT DAT JE OP DE AUTOMATISCHE PILOOT RIJD DIT GELD VOOR IEDEREEN MAAR N ONGELUK ZIT M JUIST DAARIN IK BETRAP MEZELF ER OOK OP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *