Auto verliest aanhanger met heftruck Midden-Brabantweg Waalwijk

DSC09964-001

Een bestuurder verloor zondagmiddag rond kwart voor vier zijn aanhanger met daarop een heftruck. Het ongeval gebeurde op de Midden-Brabantweg in Waalwijk. Door nog onbekende oorzaak brak de koppeling van de aanhanger af. De aanhanger met daarop een heftruck werd hier door een ongeleid projectiel. De aanhanger met heftruck kwam uiteindelijk tegen een ANWB-paal tot stilstand. Door het ongeval liep het wegdek ook schade op. Door het ongeval was een rijbaan tijdelijk afgesloten.

One thought on “Auto verliest aanhanger met heftruck Midden-Brabantweg Waalwijk”

  1. mazzel dat die paal dr stond. voor het zelfde geld dendert dat ding al spook rijdend richting Loon op Zand. die wil ik toch echt niet als tegenligger voor me zien opduiken op een mooie zonnige zondag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *