Verwarde man op het dak Loon op Zand

DSC05403-001

Loon op Zand – De politie heeft zondag 27 april 2014 omstreeks 23.45 uur na een melding van een getuige, op de Gerlachusstraat een 33-jarige verwarde man uit Polen aangehouden op de verdenking van poging tot woninginbraak.

De agenten reageerden op een melding van buurtbewoners dat zij iemand met een zaklamp op het dak hadden gezien. Ter plaatse werden de dienders gewenkt door enkele buurtbewoners die de verdachte aan de praat hielden. Hij kwam van het dak af en werd daarna aangehouden. Hij had geen schoenen aan. Zijn handen en voeten zaten onder het bloed. Hij had een rugzak bij zich maar geen inbrekerswerktuigen. Hij was erg in de war. Aan het bureau heeft de verdachte vanmorgen verklaard dat hij vanwege psychische problemen medicijnen slikt, ook had hij gisteravond veel bier en wijn gedronken. Hij had naar eigen zeggen niet de bedoeling ergens in te breken. Hij kon niet verklaren waarom hij op het dak van een woning was geklommen. Hij is aan het bureau bezocht door een arts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *