Zwarte rookwolken stijgen weer op bij brand in Waalwijk, brandweer zet schuimbluswagen in

DSC00027-001

Bij kunststoffabriek Debecom in Waalwijk is de brandweer maandag nog zeker enkele uren bezig geweest met nablussen. Dit na de grote brand die het bedrijf zaterdagavond verwoestte. Volgens een woordvoerder van de brandweer wordt nog onderzoek gedaan naar de precieze oorzaak van de brand, maar is er geen sprake van opzet.

Maandagmiddag moest de brandweer wederom uitrukken naar de brand. Uit het afgebrande pand kwamen weer dikke zwarte rookwolken. De brandweer kwam ter plaatse met een schuimblusvoertuig. De rook en stank trok over het industrieterrein heen. De brandweer is enige tijd bezig geweest met blussen. In het pand waren nog meerdere vuurhaarden aanwezig. Ook kwam de politie nog ter plaatse. Er liepen drie agenten in blauweoveralls rond.

2 thoughts on “Zwarte rookwolken stijgen weer op bij brand in Waalwijk, brandweer zet schuimbluswagen in”

  1. Dit pand werkt oa met roet. heel dit pand was ook besmeurd met roet. van de vloer tot aan de muren tot aan het plafond! als daar maar een klein vuurtje bij kwam ja dan zou er zo iets gebeuren. ik ben blij dat dit in het weekend is gebeurd wanneer er geen werknemers op de vloer waren. voor het zelfde geld waren er mensen aan het werk en waren er slachtoffers gevallen.

  2. @Marja
    De roet die ze gebruiken is geen brandbaar roet, maar elektrisch geleidend roet. Gelukkig zijn er geen slachtoffers gevallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *