Auto’s in brand na ongeval Winterdijk Sprang-Capelle

DSC00086-001

Rond half een vannacht kreeg de brandweer van Waalwijk en Sprang-Capelle een melding van een autobrand aan de Winterdijk in Sprang-Capelle. Er was een aanrijding gebeurd toen tegelijkertijd de beide auto’s door een wegversmalling wilde rijden. Na de aanrijding is er een auto in brand gevlogen. De andere auto kort daarna. Eén van de bestuurders is naar het ziekenhuis gebracht. De weg was tijdens het incident afgesloten voor verkeer.

PERSBERICHT.

Twee automobilisten raakten donderdag 29 mei 2014 gewond bij een verkeersongeval. De twee bestuurders, een 27-jarige vrouw uit Schijndel en een 22-jarige man uit Sprang-Capelle, reden rond 00.30 uur op het Westeinde toen zij frontaal met elkaar in aanrijding kwamen. De auto’s raakten in brand. De betrokkenen waren al uit de auto’s. Zij werden met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht. In het ziekenhuis werd van de 22-jarige man een bloedtest afgenomen omdat hij vermoedelijk onder invloed van alcohol heeft gereden.

8 thoughts on “Auto’s in brand na ongeval Winterdijk Sprang-Capelle”

 1. Daar was op te wachten. Steeds meer mensen denken dat de weg voor hen alleen is en willen dan ook altijd voorrang. DAt gaat dan wel eens fout. Heb nog niet eerder gezien dat daardoor auto’s in brand vliegen. Ik verwacht dat het asfalt ter plekke dus ook wel zwaar beschadigd zal zijn.

 2. Foto 12 zegt genoeg wie er hier niet op heeft zitten letten. Gelukkig zijn allen uit de brandende auto’s kunnen komen. Was op de A2 onlangs helaas niet het geval…Sterkte met het herstel gewenst.

 3. Voorrang nemen mag nooit, ook niet als de andere snel gas bij geeft om toch eerder bij de sluis te zijn.

 4. MET ALCOHOL ACHTER T STUUR IS NOOIT TE TOLEREREN WIE R OOK SCHULDIG IS VAAK IS N ANDER DE DUPE

 5. Zag het allemaal .. veel blauwe zwaailichten vanuit het Fort. Op het zelfde moment reed een auto hier gewoon over het fiets pad ??!! Raar dat dat allemaal maar doet zonder het gevaar er van in te zien?! Vreemd hoor die ongelukken..

 6. kom er twee keer per dag langs.
  en altijd proberen ze voorrang te nemen.
  maar het is goed aan gegeven.
  dus op letten .

 7. Peter- Paul, de hulpdiensten mogen hier op het fietspad. Staat zelfs nog expliciet aangegeven.
  Andere auto’s mogen dat uiteraard niet. Ik vind het ook onbegrijpelijk, dat sommige mensen zulke acties doen. Is gewoon dom en gevaarlijk.

  Ik rijd ook wel een over de Winterdijk. Het scheelt, als je je aan de snelheid houdt. Dan kunnen tegenliggers beter inschatten of op je moeten wachten, of er nog (zonder gevaar) voor kunnen.

  Geen idee wie hier fout was, maar met alcohol op achter het stuur kruipen is stom. Te hard rijden ook. Bij een wegversmalling gas bij geven, om voor te kunnen kruipen ook. En ook als je dit doet om jou recht op voorrang af te willen dwingen. Weet niet wat hier het geval was, maar wie de schoen past, trekke hem aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *