Man gewond bij verkeersongeval in Giessen

DSC04339

Bij een ongeval op de Almweg in Giessen is dinsdagavond rond elf uur een man gewond geraakt. Hij kwam met zijn wagen in botsing met een andere wagen. De brandweer moest eraan te pas komen om de man uit zijn auto te bevrijden. Een traumahelikopter werd opgeroepen, maar is niet ter plaatse gekomen. De man is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

PERSBERICHT

Giessen – Een 20-jarige man uit Wijk en Aalburg raakte dinsdagavond 13 mei 2014 gewond bij een verkeersongeval. Hij werd met onbekend letstel overgebracht naar een ziekenhuis. De aanrijding vond plaats rond 23.00 uur op de Provincialeweg-Oost. De 20-jarige bestuurder sloeg vanaf de Ondernemersstraat linksaf de Provincialeweg-Oost op. Daar kwam hij in aanrijding met een personenauto. Het slachtoffer werd door de brandweer uit zijn auto bevrijd. De 19-jarige bestuurster van de andere auto raakte niet gewond. Verkeersongevallenanalisten deden onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *