15 thoughts on “Gewonde bij ongeval Midden-Brabantweg Kaatsheuvel”

  1. nou ik rijd daar regelmatig maar ze racen voorbij als je zelf 90 rijd, en 90 is daar hard genoeg,ook zie ik regelmatig mensen met hun telefoon tussen het stuur en maar watsappen je ziet het al aan de rijstijl, dan zeg ik tegen mijn bijrijder kijk maar eens in die auto die zit aan de telefoon en ja hoor het is weer zover. als je afstand bewaard en je aan de snelheid houd en die telefoon eens laat liggen kan er weinig gebeuren, maar ja dat is stom opletten!!!!!

  2. ps en aan de fotos te zien echt een kwestie van bumperkleven en te weinig afstand houden.

  3. En zo is het dus echt gegaan: de eerste drie auto’s stonden stil, de vierde niet en reed op de rest in. Niet meer, niet minder.

  4. Zie wel eens de nieuwe Bericht over botsing winterdijk robbert :”Auto`s vliegen niet maar zo in de fik”, wat is hier dan gebeurt???

  5. A de Kort: oja dat kan ook nog! Dat is dan helemaal knullig. Sta je wel op tijd stil, omdat jij wel voldoende afstand hebt gehouden, rijdt er een ander achterop, waardoor je alsnog tegen je voorganger wordt geduwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *