Mountainbiker zwaargewond na botsing tegen boom Kaatsheuvel

DSC00680-001

In de Loonse en Drunen Duinen nabij Kaatsheuvel is maandagavond rond half negen een mountainbiker zwaargewond geraakt. De mountainbiker was op een mountainbikeroute tegen een boom gebotst. Het duurde even voordat de hulpdiensten ter plaatse waren. Het ambulancepersoneel had de hulp van de traumahelikopter ingeroepen om de gewonde mountainbiker uit de bossen te krijgen. De traumahelikopter landde daarom kort bij het slachtoffer is de bossen. De traumahelikopter heeft het slachtoffer naar een ziekenhuis in Tilburg gebracht. Hoe het ongeval kon gebeuren is onbekend. De gealarmeerde brandweer hoefde uiteindelijk niet in actie te komen.

3 thoughts on “Mountainbiker zwaargewond na botsing tegen boom Kaatsheuvel”

  1. Ik hoop voor de mountainbiker, dat zijn verwondingen meevallen.
    Maar even iets anders; complimentje voor de fotograaf. De laatste 2 foto’s zijn prachtig.

  2. T gaat soms ook wel heel hard en er staan in de bossen veel bomen dus n ongeluk met fiets en boom kan vlug gaan. Beterschap en complimenten voor de hulpverleners en de fotograaf die de mooie avondbeelden gemaakt heeft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *