Ongeval Spoorlaan Drunen

DSC04635
Vanmorgen rond de klok van kwart over zeven heeft er een ongeval plaatsgevonden op de kruising Spoorlaan met de Simon Stevinlaan in Drunen. Daarbij zijn twee auto’s met elkaar in botsing gekomen.Een persoon is met onbekend letsel naar het ziekhuis gebracht,een ander is door het personeel van de ambulance nagekeken. Beide auto’s zijn door een takelbedrijf afgevoerd. De weg naar de spoorlaan was even afgesloten voor verkeer.De brandweer heeft het wegdek schoon gespoten.

One thought on “Ongeval Spoorlaan Drunen”

  1. Valt mee dat er nu pas een keer gewonden vallen met een aanrijding aldaar.
    Op de spoorlaan rijden ze vaak te hard terwijl daar een belangrijke ontsluitingsweg is van het industrieterrein.
    Sterkte voor de gewonde persoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *