Rookmelder doet zijn werk bij keukenbrandje Kaatsheuvel

DSC00890-001

De brandweer van Kaatsheuvel kreeg in de nacht van zaterdag op zondag een melding van een binnenbrand aan de Berndijksestraat. Een voorbijganger hoorde in de woning een rookmelder afgaan. De voorbijganger aarzelde geen moment en belde de brandweer . Een omstander heeft op aanwijzing van de politie de voordeur geforceerd. De politie ging hierna de woning in. Na onderzoek in de woning werd er niemand aangetroffen. Op het gasfornuis lag een theedoek te branden. De theedoek kon snel geblust worden. De brandweer heeft de woning gecontroleerd en de ramen opgezet om de woning te ventileren.

4 thoughts on “Rookmelder doet zijn werk bij keukenbrandje Kaatsheuvel”

  1. Er lag een theedoek te branden op het fornuis en er was niemand thuis…………tijd voor een onderzoekje lijkt me!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *